Το blog

Ψάχνουμε. Επιλέγουμε. Προτείνουμε.

Fresh Natural Fit, το νέο μενού από τον Φούρνο Λεμονή

One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well. | Virginia Woolf

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Φούρνου Λεμονή βρίσκεται η θρεπτική και γευστική ικανοποίηση των πελατών του μέσα από προϊόντα χειροποίητα, φρέσκα, που αναδεικνύουν και αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες των εξαιρετικά ποιοτικών ελληνικών και τοπικών πρώτων υλών.  Ταυτόχρονα όμως, στοχεύει στην προώθηση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής με έμφαση στο γευστικό αποτέλεσμα που συνδυάζεται αρμονικά με την υψηλή διατροφική αξία.

Με αυτά τα δεδομένα ως βασικό άξονα, ο Φούρνος Λεμονή δημιούργησε μία νέα σειρά γευμάτων, την Fresh Natural Fit by Lemonis bakery. Το μενού της FNF σχεδιάστηκε με γνώμονα την ανάγκη σας για μια ισορροπημένη και θρεπτική διατροφή που θα σας γεμίσει ενέργεια ενώ ταυτόχρονα είναι απολαυστικά και νόστιμα.

Περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα φρέσκων, χειροποίητων γευμάτων τα οποία καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες ολόκληρης της ημέρας, από πρωινό έως βραδινό, από σαλάτα έως επιδόρπιο.

Πηγή έμπνευσης των FnF by Lemonis bakery είναι η Μεσογειακή διατροφή, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα υγιεινά διατροφικά πρότυπα διεθνώς, που έχει ως βάση συστατικά όπως το ελαιόλαδο και οι ελιές, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα όσπρια και τα βότανα.

Με μεράκι και ενθουσιασμό, προσπαθήσαμε να επαναπροσδιορίσουμε τις γαστρονομικές παραδόσεις της Ελλάδας έχοντας μια πιο σύγχρονη ματιά. Επιλέξαμε με προσοχή και φροντίδα ποιοτικές, φυσικές και τοπικές πρώτες ύλες και κλασσικές συνταγές της Μεσογείου. Το αποτέλεσμα αυτού του παντρέματος είναι μια ολοκληρωμένη γκάμα γευμάτων που ξεχειλίζουν γεύσεις και αρώματα και ενσωματώνουν άψογα τα πιο εκλεκτά ελληνικά, φυσικά, φρέσκα συστατικά.

*Η φωτογράφιση έγινε από την Ειρήνη Αγκόρτζα