Το blog

Ψάχνουμε. Επιλέγουμε. Προτείνουμε.

Ο Φούρνος Λεμονή τριγυρνά στους Κήπους

Ο Φούρνος Λεμονή πηγαίνει στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για ένα πρωτότυπο κυνήγι θυσαυρού.

Ο Σύλλογος “Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας”, σε συνεργασία με το Κηπολόγιο, διοργανώνει ένα όμορφο, ανοιξιάτικο και γεμάτο δράση Κυνήγι Θησαυρού στα θεματικά πάρκα της Νέας Παραλίας, την Κυριακή 7 Ιουνίου. Η εταιρία Φούρνος Λεμονή συμμετέχει σε αυτή την δράση ως χορηγός και θα προσφέρει νόστιμα σνακ και λαχταριστές λιχουδιές. Σας περιμένουμε όλους εκεί για να παίξουμε, να γνωρίσουμε τα φυτά των κήπων και, φυσικά, να κερδίσουμε ανοιξιάτικα δώρα!

Ποιοι μπορούν να παίξουν;

Μεγάλοι και μικροί (ενήλικες και παιδιά) σε διαφορετικές διαδρομές.

Παιδιά από 7-14 ετών με τη συνοδεία – επίβλεψη ενός ενήλικα (δεν λαμβάνει μέρος στο παιχνίδι, αλλά έχει την ευθύνη των παιδιών που συνοδεύει).

Ενήλικες χωρίς όριο ηλικίας και χωρίς επίβλεψη.

Η κάθε ομάδα έχει 5 μέλη και σε κάθε διαδρομή (παιδική & ενηλίκων) θα παίξουν 5 ομάδες.

Πώς παίζουμε;

Η κάθε ομάδα καλείται να λύσει 20 γρίφους με στοιχεία από την ζωή των κήπων (χλωρίδα & πανίδα) και να φτάσει γρήγορα στο σημείο τερματισμού. Μέσα από το παιχνίδι, θα ανακαλύψουμε φυτά που δε γνωρίζαμε, εντυπωσιακά λουλούδια, και άλλα «μυστικά» από τους κήπους της Παραλίας.

Έναρξη και λήξη παιχνιδιού:

Για την έναρξη του παιχνιδιού στις 11:00 οι ομάδες των παιδιών συναντιούνται στον Κήπο του Νερού και των ενηλίκων στον Κήπο των Εποχών. Η συνολική διάρκεια υπολογίζεται περίπου σε 1,5 ώρα και όλες οι ομάδες τερματίζουν στις πέργκολες στον Κήπο του Ήχου. Στο τέλος ξεδιψάμε και γευόμαστε λιχουδιές χορηγία του Φούρνου Λεμονή, γιατί όλοι είμαστε κουρασμένοι!

Δηλώσεις συμμετοχής:

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στα 3 καταστήματα Ιανός, από το Σάββατο 30 Μαΐου  μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουνίου, πληρώνοντας  το αντίτιμο της συμμετοχής για όσα άτομα επιθυμείτε.

*Αριστοτέλους 7, Κέντρο | Μεταμορφώσεως 18, Καλαμαριά | Mediterranean Cosmos, Πυλαία

Κόστος συμμετοχής:

1 άτομο: 8 ευρώ
2 άτομα: 10 ευρώ
5 άτομα: 25 ευρώ
10 άτομα: 40 ευρώ

*Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν δώρο ένα λεύκωμα για τη  βλάστηση της Νέας Παραλίας και οι νικητές επιπλέον το φωτογραφικό λεύκωμα της Νέας Παραλίας.

**Στις ομάδες των παιδιών συμμετοχή πληρώνουν μόνο τα παιδιά και όχι οι γονείς ή συγγενείς που τα συνοδεύουν.

Είστε έτοιμοι να παίξουμε;