Το blog

Ψάχνουμε. Επιλέγουμε. Προτείνουμε.

Ο Φούρνος Λεμονή στο Κυνήγι θησαυρού

Ο Φούρνος Λεμονή τριγύρισε στους κήπους της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης φορτωμένος γεύσεις.

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν την Κυριακή, 7 Ιουνίου, για να κυνηγήσουν έναν θησαυρό ενώ παράλληλα γνώρισαν τα φυτά των κήπων της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 11 το πρωί στον Κήπο του Νερού για τα παιδιά και στο Κήπο των Εποχών για τους ενήλικες. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες των 5 ατόμων και φόρεσαν μια κορδέλα με το χρώμα της ομάδας τους – κόκκινο, ροζ, πράσινο, μπλε και κίτρινο.

Μέσα από μια διασκεδαστική και συνάμα επιμορφωτική διαδικασία οι παίκτες συνεργάστηκαν και έλυσαν τους έξυπνους γρίφους, ήρθαν σε επαφή με την φύση, γνώρισαν τα φυτά και τα λουλούδια των κήπων της Νέας Παραλίας και τελικά βρήκαν τον θησαυρό που κυνηγούσαν. Η λήξη του παιχνιδιού τους βρήκε όλους στον Κήπο του Ήχου όπου οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν εμπειρίες και ξεκουράστηκαν απολαμβάνοντας φρέσκες, νόστιμες λιχουδιές και σνακ του Φούρνο Λεμονή.

*Το Κυνήγι Θυσαυρού στα θεματικά πάρκα της Νέας Παραλίας διοργανώθηκε από τον Σύλλογο "Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας", σε συνεργασία με το Κηπολόγιο. Η εταιρία Φούρνος Λεμονή συμμετείχε σε αυτή την δράση ως χορηγός και πρόσφερε νόστιμα σνακ και λαχταριστές λιχουδιές.