Το blog

Ψάχνουμε. Επιλέγουμε. Προτείνουμε.

Mediterraneo – O πιο γευστικός προορισμός του καλοκαιριού

Γεύσεις εμπνευσμένες από τα χρώματα και τα αρώματα της Μεσογείου, προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες και η ποιοτική υπογραφή των καταστημάτων Φούρνος Λεμονή μας υποδέχονται στον πιο απολαυστικό προορισμό του καλοκαιριού. Το Mediterraneo είναι το in-store spot των καταστημάτων Φούρνος Λεμονή με ready to eat γεύματα για τους λάτρεις των τοπικών προϊόντων και των γευστικών περιπλανήσεων.

Στο Mediterraneo καθημερινά, από το πρωί μέχρι και το βράδυ τα ποιοτικά υλικά αποθεώνονται με μοναδικούς συνδυασμούς που εξυμνούν τις τοπικές γεύσεις και συνταγές με μια σύγχρονη ταυτότητα. Παραδοσιακές πίτες, δροσερές σαλάτες, λαχταριστά pancakes, υγιεινά σάντουιτς, νόστιμες πίτσες, γλυκό ή αλμυρό πρωινό και χυμοί με φρέσκα φρούτα σας συνθέτουν ένα signature menu που ανταποκρίνεται σε κάθε γευστική σου επιθυμία!

Ο Φούρνος Λεμονή και το Mediterraneo δίνουν άλλη γεύση στις καλοκαιρινές στιγμές, αναδεικνύοντας την τοπική γαστρονομική προσέγγιση, αλλά και τη σημασία ενός ξεχωριστού take away γεύματος. Στην επόμενη εξόρμησή σου στη Χαλκιδική όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Mediterraneo!