Οι ρίζες μας βρίσκονται στο Παλιούρι Χαλκιδικής, εκεί όπου το καλοκαίρι του 1978 οι γονείς μας, Δέσποινα και Λεμονής Λεμονή, άνοιξαν τον πρώτο φούρνο. Μας έμαθαν να ξυπνάμε νωρίς, να ζυμώνουμε και να αναγνωρίζουμε το καλό ψωμί. Το 2000, με προίκα τις παιδικές εμπειρίες, αποφασίσαμε να εργαστούμε με επιμονή και αφοσίωση για να αναβαθμίσουμε την οικογενειακή επιχείρηση σε μια δυναμική εταιρεία. Σήμερα, εκπαιδεύοντας την τρίτη γενιά της οικογένειας, παράγουμε τα προϊόντα μας σε νέα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, στα οποία εφαρμόζουμε ένα πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου τροφίμων. Από εδώ, τροφοδοτούμε τους συνεργάτες και τα καταστήματα μας. Στον Λεμονής modern bakery στοχεύουμε όλες μας οι δραστηριότητες να δημιουργούν αμοιβαία αξία. Για αυτό, εστιάζουμε στην εξέλιξη των ανθρώπων και των υπηρεσιών μας. Προσπαθούμε να προμηθευόμαστε όσο είναι εφικτό την πρώτη ύλη από τη Χαλκιδική και δεσμευόμαστε η πρόοδος μας να σέβεται το περιβάλλον.